Vævekursus

MED VIVI MAILUND

4.-6. KLASSE

Har du lyst til at eksperimentere med garn, farver og mønstre? 

På dette vævekursus vil tekstildesigner Vivi Mailund undervise i vævning på små væverammer. Vævning på væveramme er den mest simple form for vævning, men giver stadig gode muligheder for at lege, udvikle og skabe. Vævekurset er for alle niveauer og temperamenter. Uanset om du har erfaring med håndarbejde eller ej.

 

Væverammen måler 45 x 32 cm og er sådan en størrelse du kan tage med dig overalt. På vævekurset kommer vi til at lege med garnernes tykkelse, farver og teknikker. Løbende vil du få skabt et eller flere væveværker. Om værkerne skal bruges som dekoration på væggen, på en taske, på en pude eller på en jakke er op til dig.

Sammen finder vi ud af hvordan de skal anvendes.


Vivi Mailund er uddannet tekstildesigner med eget væveværksted i Mejlgade. Herfra underviser hun i vævning på væveramme for alle aldre og niveauer. Vivi beskriver vævning som en meditativ proces der giver ro i sindet, sætter tankerne fri og lader hænderne arbejde.

 

Du kan læse og se mere om vævning på væveramme på www.vivimailund.dk.NB. Vi kan tilbyde hold for 1.-3. klasse, samt 7.-9. klasse. Kontakt os venligst per mail eller skriv jeres ønske i kommentarfeltet ved tilmelding.

HOLD

Lektionslængde

Sæson

Priser per person

Ratepris

90 min.

8 uger

Kr. 1200

1 rate á 1200 kr.

SKOLER

Kontakt os